חרדות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

23/10/2015 | 16:08 | מאת: אנונימי

שלום וברכה לפני ארבעה ימים העלו לי את המינון של סרנדה מ-50 ל-100 מ"ג היום התחלתי לחוות אי שקט, תחושת בחילה חזקה, הרגשה חוזרת שמשהו רע עומד לקרות כול רגע, "פרפרים" בבטן העליונה, פחד מאיבוד שליטה, מרגיש קצת מפוחד בחברת אנשים.. מרגיש כאילו אני הולך להקיא כל רגע. אני נוטל בנוסף 100 מ"ג למיקטל ו25 מ"ג סרוקוואל, את כולם אני נוטל בלילה לפני השינה. כאילו נדמה שהחרדה התגברה עם העליה במינון.. יש לציין שנטלתי לפני כשנתיים וחצי 60 מ"ג פאקסט ואז היה לי מצב מאני פסיכוטי שפסק כשהפסקתי את הפאקסט (נטלתי גם הלידול ובונדורמין להרגעה אחרי ההתקף).. אני פוחד שיהיה לי שוב את המצב הזה מה לעשות? אשמח לחוות דעת..

אי אפשר לתת יעוץ תרופתי ללא בדיקה, אם אתה חושש שאתה עלול להיות באי שקט, בחרדה או לפתח מצב מאני בגלל העליה במינון כדאי לפנות בהקדם למרפאה או לרופא שנתן לך את הטיפול.

מנהל פורום סכיזופרניה