עזרה שאלה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

19/11/2013 | 21:14 | מאת: דנה

שלום רב בגיל 30 גיליתי שיש אוסידי, כיום אני בת 55. לפני כעשרים שנה .היה לי ריב עם שכן. והשכן ירק על בפנים.מאז יש לי פחד מיריקות .כאמור יש לי אוסי די .עכשיו בגלל היריקה אני נכנסתי למה שנקרא חרדות מיריקה. לעיתים רחוקות (בגלל שאני לא כל הזמן עם אנשים אני לא עובדת).אני יורקת על הרצפה ליד מי שנדמה לי שירק על הרצפה .היתי בסופר בחורה חלפה על פני.היא הסתכלה על הרצפה ולי היה נדמה שירקה על הרצפה לידי.זה קורה לי לעיתים רחוקות .האם זה סכיזופרניה? זה קורה לי לעיתים רחוקות. בנוסף יש לי אוסידי. אגב הראיה שלי לא מאה אחוז.אני לא רואה שש על שש. כחה שראיתי לא חדה. אני מספרת כי ,זה לא תורם לאוסידי שלי .בכבוד רב

מה שאת מתארת לא נשמע כמו מצב פסיכוטי אלא כמו חרדות כחלק מ-OCD. אם את ממשיכה לסבול מכך כדאי לפנות לפסיכיאטר ליעוץ.

23/11/2013 | 17:16 | מאת: שאלה עזרה המשך

דר תודה על התגובה .גם אני חשבתי שזה שייך לחשדות אז בבקשה דר אני מחפשת פרופסור כמו הפרופסור שאמר לי שזה סכיזופריה שעובד עם קופת חולים כללית . תודה רבה.

מנהל פורום סכיזופרניה