האם אני בריא ...?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

04/08/2010 | 20:43 | מאת: חן

ובכן אני קצת מודאג ממצבי בזמן האחרון כי זה הולך ומחמיר ואין לי מושג לאן אני אמור להגיע ולספר את מה שאני הולך לרשום למטה.. קצת מרגיש נבוך מהעניין וגם נשמע לא רציני.. בזמן האחרון (חודשים אחרונים 4-5 ) אני סובל מטיקים מטרדים בראש יעני אני מרגיש כאילו יש לי טיק ואני עוצר את זה לפי שזה מופיע.. כמו ניעור עם הראש , לזמר , לעשות קוקוריקו .. או לשיר עוגה עוגה ..גם לפעמים יוצא לי.. קיצר לא יודע נראה לי אני מתחיל להתחרפן על אמת ... לפעמים גם יש מחשבות על מוות .. האם אני בריא? לחץ מהעבודה? סיר לחץ ? משוגע ..? חייב לציין במשפחה אין משוגעים או שהתאבדו או חולים ממשהו דומה לזה.. וגם שכחתי לציין .. אני די בטוח שיש לי פיצול אישיות .. מדבר עם עצמי ...בגוף שלישי .. מדבר ומשוחח עם מישהו .. לא יודע גם כשאני כותב את זה פה אני מתחרפן ..על בטוח ..

06/08/2010 | 14:50 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום חן. אתה מתאר תמונה מעורבת של טיקים, התנהגות כפייתית, מחשבות על מוות ועוד. ניכר שאתה סובל. תמונה זו יכולה להתאים למגוון מצבים נפשיים. אין אפשרות לאבחן או לטפל במסגרת פורום אינטרנט. לכן יש לפנות לייעוץ פסיכיאטרי לבדיקה מעמיקה. אני משוכנע שיעזרו לך. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה