עצה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

23/06/2013 | 22:10 | מאת: חלי

שנים שאני סובלת מפחדים וחרדות ונוטלת פאקסט 40 מילגרם ביום, הייתי אצל דר ססר בבנימינה וקיבלתי ממנו חוות דעת!! ביומיים האחרונים ניהיו לי מחשבות הזויות ביותר אני יודעת שהן לא הגיוניות אבל לא מצליחה להוציא אותם מהראש!! יש לציין שיש לי פחדים ממחלת הסכיזופרניה, בימים האחרונים כל פעם נכנסת לי מחשבה על מישהו אחר אני בעבודה חושבת על זה שאני לא אשאיר פתק על השולחן שלא ילך לאיבוד פתאום נכנסות לי כל מיני מחשבות הזויות נגיד שמישהי מהעבודה תיגע לי בזה כי היא רוצה להכשיל אותי וכל דבר בזמן האחרון התחיל להתקשר לי לרדיפה, פגיעה וכו אני יודעת שזה שטויות אבל מרגישה שזה עומד להשתלט עליי אני מפחדת שפתאום אני אחשוב שזה נכון ושאנשים צבועים ורוצים לפגוע בי ואני לא ישלוט בעצמי כי המחשבות קופצות לי לראש לבד!!!

24/06/2013 | 07:34 | מאת: חלי

יש לציין שקראתי המון על סכיזופרניה ואני מכירה את התסמינים שלה

את מתארת בעיקר חרדה מאוד גדולה, והמודעות שאת מתארת לחרדות שלך לא אופיינית לסכיזופרניה, אבל אי אפשר לאבחן מחלה בפסקה. מומלץ שתפני לפסיכיאטר לבדיקה כדי שיוכל לתת לך תשובה מלאה.

מנהל פורום סכיזופרניה