קלופיקסול

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

19/06/2013 | 19:53 | מאת: ליאת

שלום במשך שנים לקחתי סמאפ בגלל סכיזופרניה תרופה שהתאימה לי לצערי אין להשיג יותר סמאפ ולכן עברתי לקלופיקסול עשיתי בדיקת דם ובלוטת התריס שלי בתת פעילות רציתי לדעת אם יש קשר בין בלוטת התריס לקלופיקסול תודה

פגיעה בתפקוד בלוטת התריס היא לא תופעת לוואי שכיחה של קלופיקסול, ואין המלצה מיוחדת לבדוק תפקוד של הבלוטה. חשוב מאוד לטפל בתת פעילות של בלוטת התריס מאחר והיא עלולה להביא להחמרה במצב הנפשי. אגב, ניתן להשיג סמאפ גנרי שמיוצר בבית מרקחת של סופרפארם, יש לבקש מהרופא מרשם עם השם הגנרי PENFLURIDOL. הכדור נמצא ברוב בתי המרקחת ברשת, אם יש חוסר ניתן להזמין בטלפון 077-8885700

מנהל פורום סכיזופרניה