האם מותר לחולה בזכיזופרניה לעשות דיקור להרזיה?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

17/04/2013 | 21:32 | מאת: רותי

שלום לך, בני בגיל 37, שמן,הוא חולה בזכיזופרניה פרנואידית,הוא מאוזן ע"י זריקת קלופיקסול , 300 מ"ג פעם בשבועיים, יש לו הפרעות ונחירות בשינה, הוא רוצה ללכת למטפל אישי, להרזיה, והוצע לו בטיפול, לעשות דיקור באוזן, בנוסף, להוראות הרזיה, שזה יכול לעזור לא להיות רעב, שאלתי היא, האם מותר לעשות דיקור אם נוטלים את הזריקה הנ"ל, האם זה יכול להזיק,או שאין שום קשר, חשוב לי לדעת, אני מבקשת את תגובתכם, תודה רותי

28/04/2013 | 13:37 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. אין שום בעיה לעבור טיפול בדיקור. הערה נוספת - טוב מאד שאת מתייעצת, כי יש טיפולים להרזיה ש_כן_ יכולים להזיק (במיוחד כל מיני תכשירים שמזמינים דרך האינטרנט שמכילים במקרים רבים אמפטימינים (שזה סוג של סם ממריץ)), ואני אישית מכיר מקרים שעקב טיפול כזה סבלו מהתקפים פסיכוטים שנגמרו באשפוז. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה