אני מאובחן כסכיזופרן...

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

29/10/2010 | 05:44 | מאת: א

ולאחורנה השתמשתי בחשיש הרגשתי ממש טוב. חשוב להזכיר שאני לוקח את התרופות שלי בקביעות ומקפיד על זה יום יום. אני ממש מרגיש פתוח מבין דברים יותר בבהירות מגיב לדברים פתאום יש לי אושר. מצחיקים אותי דברים. אני ממש נהנה מעצמי, לא עצור בכלל ועם זאת עדיין בשליטה מוחלטת. שתבין מרוב שאני לא מרגיש כלום אפילו את הסבל שלי אני לא מצליח לפענח,עם החשיש אני יכול.אתה חושב שיאשרו לי קנביס רפואי?

04/11/2010 | 23:48 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. הסיכוי שיאשרו לך קנביס רפואי קלוש מאד. קנביס רפואי מיועד לחולי סרטן, חולים עם כאבים כרונים ועוד. לגבי סכיזופרניה - יש מאות מחקרים שמראים שקנביס דווקא מחמיר את המצב ויכול להוביל להחמרות פסיכוטיות ואשפוזים חוזרים. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה