מה תופעות לווי לטיפול חדשני בסיכוזיפרניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

29/10/2012 | 19:31 | מאת: דפנה

שלום רב שמעתי על טיפול חדשני בסכיזופרניה. זריקה פעם בשבועיים מה תופעות לווי לטיפול החדשני??? בתודה מראש

30/10/2012 | 19:21 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. אני לא יודע על איזה טיפול חדשני שמעת - זריקות פעם בשבועיים, מה שקרוי "טיפול טווח ארוך" קיים כבר עשרות שנים. יש תרופות וותיקות שניתנות בזריקה פעם בשבועיים (או בחודש) כגון מודיקט, קלופיקסול, הלידול ועוד, ויש זריקות חדשות יותר כגון ריספרדל קונסטה, קספליון, זיפאדהרה ויש עוד בדרך. תופעות הלוואי דומות לאלה של אותן תרופות כשניתנות בכדורים. הסבר מפורט על היתרונות והחסרונות של טיפול טווח ארוך יש בתשובה שלי כאן: http://www.doctors.co.il/forum-4040/message-211#message-211 בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה