אני כרגע עם אינווגה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

04/07/2012 | 11:19 | מאת: רונן

הבעיה שלי היא שלאינווגה יש תופעות לוואי מהגהנום.הפרולקטין שלי הגיע ל-1600.אני סובל מיובש שמציק מאד,אני הפסקתי לקיים יחסי מין עם אישתי למרות שאני מקבל ויאגרה.גם החשק הלך לי.אני גם העלתי מעל 20 קג במשקל כל הדברים האלה יחד עם בעיות שינה הביאו אותי כמעט לגרושין ובעקבות זה גם לדיכאון.כבר עדיף לי בלי טיפול בכלל... רציתי לשאול לגבי אבאליפאי ,האם זה נכון שזו תרופת פלא של ממש בלי שום תופעות קשות ויחד עם זה מונעת התקפים?

08/07/2012 | 20:12 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. כפי שכתבתי מספר פעמים בפורום (גם לאחרונה) אין תרופות פלא ורוב התכשירים נוגדי הפסיכוזה בסה"כ יעילים באותה מידה. מכיוון שאתה סובל מתופעות לוואי (עליה במשקל, הפרעה בתפקוד המיני), יש לשקול החלפת טיפול. יש הרבה חלופות שפחות מעלות משקל או מעלות פרולקטין. אביליפי היא בהחלט אחת מהן. פרט לכך יש גם גאודון, סאפריס ועוד. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה