אני רואה המלצה לאביליפי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

19/06/2012 | 11:46 | מאת: פנחס

שטוענים שיש לה פחות תופעות לוואי מקספליון/קונסטה/רספרידל/אינווגה(קבלתי את כל הנ"ל והתוצאה פרולקטין גבוה,תרופות להורדת פרולקטין והרבה תופעות לוואי נוספות) למה לא הציעו לי אותה?

19/06/2012 | 15:44 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. יש הרבה תרופות נוגדות פסיכוזה שפחות מעלים פרולקטין, לא רק אביליפי - גם זיפרקסה, סרוקוול, גאודון, סאפריס ועוד פחות מעלים פרולקטין. לדבי שאלתך - כמובן שאני לא יכול לתת לך תשובה למה לא הציעו לך תרופה זו או אחרת. יכול להיות שיש סיבות הקשורות למצבך באופן ספציפי. בכל אופן מומלץ להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה