שלום רב

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

19/06/2012 | 11:39 | מאת: יואל

נוטל קספליון כבר שנה,לפני כן רספרידל במשך שנה וחצי. רמת פרולקטין 1350 הרופא שלי אפילו לא שלח אותי לבדיק פרולקטין ותפקודי כבד.אני ביקשתי ממנו בגלל מה שקראתי בפורום הזה. מה אומרת התוצאה? הרופא שלי אומר שאין צורך לטפל. אני סובל מאד מעייפות,אין אונות ואדישות ריגשית.

19/06/2012 | 15:40 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. הגישה כיום אומרת שאם יש עליה בפרולקטין ללא סימנים קליניים - מספיק לעקוב בבדיקות דם תקופתיות ולא צריך להפסיק טיפול. יחד עם זאת אם יש סימנים קלינים כתוצאה מהפרולקטין הגבוה כגון תופעות לוואי מיניות - יש מקום לשקול התערבות טיפולית כגון שינוי מינון, הוספת תכשיר (כגון ויאגרה) או החלפת הקספליון לתכשיר שפחות מעלה פרולקטין. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה