השפעות של זריקה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

11/01/2018 | 12:21 | מאת: ויקטור

האם ההשפעות הטובות של מודיקט (שקט נפשי/חשיבה בהגיון/חוסר אימפולסיביות ) נשארות אצל הפציינט גם אחרי שהוא מפסיק אותה ?

אחרי הפסקה של מודיקט תוך חודשיים שלושה הרמה בדם נמוכה מאוד. אבל מאחר ויש לה השפעה נוגדת חרדה יש אנשים שתוך שבועיים שלושה מרגישים עליה בחרדה. כשלוקחים אותה כתרופה לסכיזופרניה היא מניעתית, כלומר לוקחים אותה כדי למנוע התקף פסיכוטי נוסף, ואחרי שמפסיקים יכול להיות שגם חודשים ושנים לא יהיה התקף.

מנהל פורום סכיזופרניה