דיכאון לאחר מצב פסיכוטי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

01/01/2018 | 19:56 | מאת: נינה

הייתי במצב פסיכוטי לפניי חצי שנה. קיבלתי זריקות הלידול פעם בחודש. עכשיו אני בדיכאון קשה מה עושים? האים לקחת כדורים נגד דיכאון? ואים כן איזה?

בתקופת ההחלמה ממצב פסיכוטי יכולה להופיע תקופה של דיכאון, התופעה נקראת post psychotic depression. לפעמים נראה שהירידה בפעילות והקהות הרגשית הן תופעות לוואי של תרופות אבל חשוב לאבחן אם מדובר בדיכאון כי כן כדאי לטפל בדיכאון, גם בטיפול תרופתי אבל לא פחות חשוב, בשיחות ובשיקום. כדאי לפנות לרופא המטפל ולהתייעץ איתו.

מנהל פורום סכיזופרניה