סכיזופרניה סימפתומים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

24/12/2017 | 17:27 | מאת: ליאור

קשה לי לעצום את העיניים במהלך היום בעיקר בערב ואז מופיעות לי הזיות שהן: בעיות ראייה-אני רואה נקודות בכל מקום שמתחברות לי למילים ואותיות גימטריה של מספרים ועוד שלל מחשבות שווא אני מאושפז בבית חולים טירת הכרמל לבריאות הנפש עומד להשתחרר בקרוב מקבל טיפול משולב של תרופות הכוללות: דקינט , לפונקס,ריספרידל ולוריבן השאלה שלי היא-האם הטיפול הנ"ל מונע הזיות הנ"ל או לא משפיע? האם צריך לקבל תרופה ספציפית אחרת?

לפונקס וריספרדל הן תרופות אנטיפסיכוטיות שאמורות לטפל בהזיות. אם אתה מאושפז כדאי לפנות לרופא המטפל ולספר לו על הבעיות האלו ולהתייעץ איתו לגבי הטיפול.

מנהל פורום סכיזופרניה