טיפול במודיקט

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

07/10/2017 | 19:48 | מאת: דן

אני מטופל במודיקט כבר כמה חודשים ולפני זה לא לקחתי טיפול ובתקופה הזאת הייתי עצבני , אימפולסיבי ומקלל הרבה עכשיו אני רגוע וטיפה אימפולסיבי מה יקרה אם אני יפסיק לקחת מודיקט ויעבור לקלופיקסול וריספונד ? אני יחזור למה שהייתי לפני המודיקט ?

20/10/2017 | 15:46 | מאת: א

ניתן לנסות לפי עצת רופא. ריספונד לפני כמה שנים לא היה טוב.

אם התרופה האנטיפסיכוטית פלופנזין (מודיקט) השפיעה יש סיכוי טוב שגם התרופות האנטיפסיכוטיות זוקלופנטיקסול (קלופיקסול) וריספרידון (ריספונד) ישפיעו. כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי שינוי בטיפול התרופתי.

מנהל פורום סכיזופרניה