סכיזורפניה וביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

22/09/2017 | 13:46 | מאת: אורן

אשמח להתיחסות הפורום מאלו שהיו בוועדה רפואית אני חולה בסכיזורפניה טרם הלכתי לוועדה רפואית אחרי כמה התקפים פסיכוטים של למעלה משנתיים אבדתי כושר עבודה לפי הפסיכיאטר אשמח לשעת האם כדאי להעזר בעורך דין או באחת החברות לזכויות רפואיות ואיך מתיחסים בביטוח לאומי למחלה זו תודה

סכיזופרניה נחשבת למחלה כרונית ולכן בדרך כלל אין צורך בועדה רפואית חוזרת ברגע שהאבחנה סופית אבל ביטוח לאומי יכול לזמן לבדיקה כל אדם שיש לו הכרה בנכות.

מנהל פורום סכיזופרניה