תסמינים וביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

18/09/2017 | 18:12 | מאת: אורן

שלום 2 שאלות : 1.לוקח רספידל ולוריוון נגד התקפים פסיכוטים ושמיעת קולות אני מרגיש כאבי ראש חזקים בנוסף לחוסר הנאה וחוסר סבלנות מרוכז בכאב ובעצמי הים יש תרופות לתסמינים שלילים אלו לשיפור המצב? 2. המחלה התגלתה אצלי לפני יותר משנה וחצי והייתי במצב פסיכותי יותר משנה שוקל לפנות לביטוח לאומי האם אצטרך עזרתו היקרה של עורך דין או שיש הבנה בביטוח לאומי למצב שלי חוות דעת פסיכיאטרית אומרת אבדתי את כושר העבודה איך זה מתנהל?

1. כאבי ראש חזקים וחוסר סבלנות הם לא סימנים שליליים וכדאי להתייעץ עם הרופא המטפל איך אפשר לעזור לך כי קשה להרגיש הנאה כשסובלים מכאב באופן מתמיד. 2. בדרך כלל מכתב מפורט של הפסיכיאטר המטפל הכולל את זמן התחלת התסמינים, התפתחות המצב, האבחנה האפשרית, הסימפטומים והתפקוד כיום מספיק כדי לקבל הכרה בנכות, תמיד אפשר להיעזר בעורך דין, אבל העזרה היא בתשלום.

מנהל פורום סכיזופרניה