זריקה בעייתית

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

15/08/2017 | 10:41 | מאת: דימיטרי

אני רוצה לדעת אם התופעות לוואי של המודיקייט למשל ליקוי בשיקול וביכולת המנטלית + נמנום ייפסקו אם אני יפסיק לקחת את הזריקה ? כי אני מרגיש בעייה בקליטה והזכרון מאז שההתחלתי איתה וגם קצת עייפות

מודיקט (פלופנזין) היא תרופה אנטיפסיכוטית חוסמת דופמין. היא יכולה לגרום לנמנום או עייפות, עייפות יכולה לגרום לפגיעה בריכוז ובזיכרון. התופעות תלויות במינון ובדרך כלל יש הסתגלות לתופעות הלוואי האלו, אם הן ממשיכות כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל על מינון התרופה.

מנהל פורום סכיזופרניה