אוספולוט וקשיי ריכוז

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

23/07/2017 | 02:02 | מאת: מירב

שלום רב , בני בן 13 מטופל באוספולוט מזה מספר חודשים (אחרי תופעות לוואי קשות של דפלפט). החל לסבול מקשיי ריכוז קשים עד כדי כך שכל פעולה פשוטה לוקחת זמן ארוך באופן קיצוני כי דעתו מוסחת ללא הרף. מגלה נטיות של טורדנות כפייתית פתאום וכמו כן ישנה החמרה של דיסלקציה. ברצוני להדגיש שעד לנטילת הכדורים (הזמן בו הופיעה האפילפסיה) לפני כמעט שנה,היה ילד מאושר שמח חברותי ויצירתי! האם תופעות אלה יכולות להיות קשורות לנטילת האוספולוט?

כדאי להתייעץ בפורום נוירולוגיה או אפילפסיה, אוספולוט לא משמשת לטיפול בהפרעות נפשיות.

מנהל פורום סכיזופרניה