זקוקה לעזרה ממש דחוף

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

16/07/2017 | 16:23 | מאת: יעקב

מדובר באחי שנתיים לא עובד מצב רוח ירוד ניסה מספר תרופות רייספונד, סוקורואול,זיפרסקה סוליאן מירו ירד במשקל מעל 10 ק'ג יש לו הפרעות שינה והוא טוען שהוא לא ישן שנה וחצי.אין לו מצב רוח חושב שהוא בסכנה אחר את הרכבת בקיצור אוכל את הלב שלו ושל הסובבים מה ניתן לעשות מדי פעם לוקח כדורי שינה וטוען שהכדור לא עוזר למרות שאנחנו רואים שהוא במצב שינה.מבקשת את עזרתך איך להוציא אותו ממחשבות האלה.תודה

את מתארת מצב מאוד קשה, אם יש לו רופא מטפל קבוע בקופת חולים או במרפאה ציבורית כדאי ללכת אליו להתייעץ, אם לא, כדאי להחליט על רופא שסומכים עליו ולבנות יחד תוכנית טיפול. במצב כזה עדיף מרפאה גדולה שיכולה לתת שרותים חוץ ממעקב פסיכיאטרי כמו ניהול טיפול, שיחות ושיקום.

מנהל פורום סכיזופרניה