סכיזופרנית שאינה מגיבה לזריקהxeplion er im 100mg/1ml

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

07/05/2017 | 19:46 | מאת: אחות

שלום! אחותי מטופלת מזה כשנה בזריקה xeplion, אחת לחודש. היא קיבלה מנה בתאריך 27.04 ועד היום נראית הידרדרות וחזרה לסימפטומים של לפני הזריקות. (דיבור בג'יבריש, חשדנות, הסתגרות, הזיות ודמיונות) רציתי לדעת האם תחילת ההשפעה של הזריקה עשויה להימשך עוד מספר ימים או שהדבר מעיד כי התרופה אינה משפיעה עליה כבעבר.? אודה לתשובתך המהירה

להחמרה במצב הנפשי יכולות להיות מספר סיבות, אחת מהן היא שמינון התרופה לא מספיק או שהתרופה הפסיקה לעבוד, אם כי המצב הזה פחות שכיח. כדאי לפנות בהקדם לרופא המטפל ולהתייעץ איתו מה כדאי לעשות.

מנהל פורום סכיזופרניה