בעייה עם זריקה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

19/04/2017 | 14:59 | מאת: יואל

אני מקבל פלודיקייט 37.5 מ"ג כבר בערך חודשיים ולפני כמה ימים התחלתי להרגיש עייף כל היום ווגם יושן הרבה עם קצת לחץ בסיטואציות של לחכות לאנשים וגם במקומות ציבוריים , בינתיים אין רעידות בידיים , זה אומר שהגוף ימשיך להיות רק עם מה שאמרתי בהתחלה או שיהיה רעידות וכו' שאני לא רוצה שיהיו ואיך מקטינים את הסיכויים לזה שהם לא יופיעו/לצמצם אותם כשהם כבר קורים ?

תרופות אנטיפסיכוטיות יכולות לגרום לעייפות ולשינה מרובה, תופעות הלוואי תלויות במינון. בדרך כלל התרופות מרגיעות ולא גורמות ללחץ. כדי להימנע מתופעות לוואי כדאי להיות במעקב רציף אצל הרופא המטפל כדי להחליט אם יש צורך להפחית ממינון התרופה.

מנהל פורום סכיזופרניה