שואל שאלה את המומחה בבקשה תענו

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

05/04/2017 | 13:40 | מאת: נתנאל דבוש

היתי לוחם בגולני עד לפני כמה שבועות שפתאום התחילו לי בעיות של שינה עם הזמן זה הדרדר והגעתי למצב של אשפוז שמה אבחנו אצלי חרדות עם מחשבות אובססיות אבל השאלה אי כזאת יש לי המון קולות בראש למשל אני נזכר באיזה זיכרון מסוים מהחיים שלי ואני שומע תקולות שהיו באותה סיטואציה או שאני נמצא בבית שומע תקולות של אמא שלי /אחותי אפילו סתם שאני מנהל שיחה עם מישהו אז פתתאם אני שומע תקול שלו בראש שלי במקביל לשיחה איתו עוד משהו מוזר שאני רואה טלוויזיה הקולות של השחקנים נכנסים לי ממש לראש וכאלו אני חושב אבל בקול של אותו שחקן זה ממש לקצת זמן לא לתקופה ארוכה

05/04/2017 | 19:24 | מאת: נתנאל

? יש סיבה שלא עונים אני סובל גם משמיעת קולות (בראש) של השכנים שלי זה קשור למחשבות אובססית או שזה סכיזופרניה

אתה מתאר שמיעה של קולות אבל מודע לכך שמדובר במשהו לא הגיוני, אי אפשר לדעת ללא בדיקה במה מדובר. כדאי לפני לרופא שטיפול בך בבית החולים או לאחר מכן במרפאה כדי לבדוק.

מנהל פורום סכיזופרניה