ייעוץ לקונפליקטים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

25/03/2017 | 08:31 | מאת: סטודנט

אם איש עם סכיזופרניה שקיבל פלודיקייט כמעט שנתיים והוא היה עייף ולא יכול להבין ולקלוט מה שואמרים לו וגם קשה לשבת במקום אחד הרבה בלי לעשות משהו שזה הפריע לו לעבוד ובגלל נסיעה ארוכה לחו"ל הוא לא לקח את התרופה הזאת ואז כל הבעיות האלה נעלמו וגם המצב השכלי שלו יותר טוב אפילו מלפני שהתחילה המחלה והוא עכשיו חזר לזריקה ומתחיל ללמוד עכשיו ומפחד שהכל יחזור אליו כמו פעם ויפריע ללימודים ובחיים בכלל זה באמת יקרה לו ? יש תרופות ותוספי תזונה שיאפילו על התופעות האלה ?

יש תרופות כנגד תופעות לוואי, רוב תופעות הלוואי הן תלויות מינון ולפעמים הפחתה של המינון מעלימה את התופעות. כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי הטיפול התרופתי. לא ידוע לי על תוספי תזונה שהוכחו כמשפיעים על תופעות הלוואי.

מנהל פורום סכיזופרניה