אמא בת 86 סובלת ממחשבות שוא קשות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

05/02/2017 | 22:59 | מאת: מיכל

אימי כבר 3 חודשים סובלת ממחשבות פרנואידיות התפרצויות זעם קשות . לא רוצה להתמיד בטיפול קיבלה מודל 100 שגם כשלקחה לא ממש עזר . השאלה אולי זריקות? ממש לא בא לי לאשפז אןתה בכוח אבל זה בלתי נסבל גם לה וגם לסביבה. היא כבר ממש מסכנה

כדאי לחזור לרופא המטפל, לנסות לברר מה מפריע לה בטיפול, למה היא לא מתמידה לקחת את הכדורים. מומלץ לפנות לפסיכוגריטאר שמתמחה בטיפול בגיל המבוגר. אשפוז בכפיה הוא אפשרות רק במצב של סכנה לחיים שלה או של הסובבים אותה.

מנהל פורום סכיזופרניה