איבחון

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

16/01/2012 | 21:03 | מאת: אירית

שלום, רציתי לדעת אם יש אבחנה של סכיזופרניה שלא התפרצה כבר 22 שנה יש קושי בלהתקבל לביס' ללימודי אחיות או קושי בלהתקבל לעבודה בתחום? איך אפשר להגיע לייעוץ אצלך? תודה

18/01/2012 | 19:29 | מאת: משה

24/01/2012 | 17:43 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. באופן עקרוני קיום של הפרעה נפשית כזו או אחרת עכשיו או בעבר לא פוסלת באופן אוטומטי לימודים או עבודה כלשהם - אולם יש לשקול כל מקרה לגופו. מומלץ לפנות למוסד המדובר ולשאול. לגבי קביעת ייעוץ - אי אפשר להשתמש בפורום לצורך קביעת פגישות עם רופאים ספציפיים. הפורום נועד רק לתת יעוץ כללי. ניתן לפנות לרופאים באופן ישיר דרך אינדקס הרופאים המופיע בראש כל עמוד באתר, שם יש פירוט של טלפונים וכד'. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה