ניקוי ושתל

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

10/05/2016 | 18:46 | מאת: שירי

רציתי לשאול האם אפשר לעשות ניקוי אצל שיננית אחרי שבועיים וחצי עוד עדיף לדחות ולעשות את השתל אחרי השיננית הבעיה שזה יוצא מעל 5 חודשים מהעקירה אם אחכה במקום 4 חודשים? ופוחדת שבגלל זה העצם יותר תספג ובטוח אצטרך השתלת עצם?

היי שירה, כפי שאמרתי לך בעבר את צריכה להתנהל לפי ההנחיות של רופא השיניים שלך. כעקרון אין בעיה אם אין שום הנחיה מיוחדת מרופא השיניים המטפל בהצלחה

11/05/2016 | 14:15 | מאת: שירה

אשאל שבוע הבא אבל באופן כללי האם יכול להיות בין 4 ל 5 חודשים הבדל משמעותי בספיגת העצם שב4 לא צריך כבר השתלת עצם וב5 חודשים כן או שאין הבדלים כאלו גדולים ועוד שאלה אני יודעת שאצטרך אחכ צילום סיטי כמה זמן בדרך כלל לוקח עד שהרופא מקבל תשובה האם נותנים לי לקחת כמו רגיל או שזה יותר זמן לוקח ואם כן כמה? תודה ושיהיה חג שמח.

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים