לאחר עקירת שן אחרונה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

05/05/2016 | 17:39 | מאת: רעות

מה לעשות אם הדם שיורד אחרי ניקוי יודעת שלא טוב שזה קורה וגם אולי מאט את ההחלמה אבל אין לי ברירה כי אחרי כל ארוחה ובעיקר המרכזיות זה משגע אוכל שנתקע שם וחייבת לנקות ולצחצח ובאמת שמשתדלת בשיא העדינות לצחצח ולנקות אבל עובדה שיורד דם כנראה המקום עדיין מאוד עדין שם מה יכולה לעשות יש פתרון אחר כי חייבת לנקות ודבר שני לאור זה שהמקום עדיין כזה רגיש לפי דעתך יוכחו להמשיך במדידותצבצד השני באותה לסת עליונה ובגלל שהמקום ככה רגיש והדימומים הקלים סבירות לא גדולה שלא יצליחו או אפילו לא יהיה מדוייקת במצב כזה כבר לא הצדידה הגדולה של כל החומר והלסתות זה כבר סיימנו.

שירה, הפעם לא מבין את השאלה

06/05/2016 | 12:56 | מאת: שירה

טוב אסביר שוב שאני שאני מצחצחת ומנקה את המקום ויורד טיפה דם זה לא טוב נכון אני מאטה את ההחלמה? ומה אפשר שזה לא יקרה כי המקום כנראה עדיין פתוח ואין לי ברירה חיעבת לנקות ישר אחרי האוכל כי זה מציק וכואב אחרי האוכל שנכנס האם יש שיטה אחרת או שזה לא כל כך נורא פשוט זה מלחיץ קצת שיורד דם. ושאלה שנייה נראה לך או שסיכוי לא גבוה אם המקום עוד ככה פתוח ויורד דם אפשר יהיה להמשיך במדידה בעוד שבוע וחצי באותה לסת צד שני לא המדידה הראשונה זה כבר נשלח למעבדה אבל אם רגיש הםה יוכלו לדעתך לטפל ברור שאלך וננסה אבל לא יכול בגלל הצד של העקירה והכל כל כך רגיש שלא יוכלו לעשות או שהמדידה פתאום לא תהיה טובה.

שלום שוב הדימום יפסק בהדרגה. רצוי לצחצח ולצחצח נכון כפי שבטח הסביר לך השיננית לגבי המידות אני בטוח שרופא השיניים שלך ידע להגיד לך מתי היגיע הזמן הנכון לקחת אותם בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים