לאחר עקירת שן

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

02/05/2016 | 07:57 | מאת: רעות

אני כמעט שבועיים מעקירת שן טוחנת עליונה השאלה האם זה נורמלי שנכנס לי עדיין שאריות למקום כלומר עדיין לאצנסגר וגם שמנקה בין השיניים ומצחצחת במקום העקירה יורדת טיפה דם למרות שאני עושה ממש בעדינות ומברשת רכה האם משהוא לא הבדר שזה קורה לי?

נשמע נורמאלי במידה ויש ספק תפני לרופא המטפל

04/05/2016 | 19:37 | מאת: רעות

אני שבועיים אחרי עקירה והמקום רגיש במיוחד אחרי אוכל ואז מנקה ומצחצחת ואז מהניקוי יורד דם מדובר בלסת עליונה ושן טוחנת האם בעקבות שיורד טיפה דם ההחלמה איטית והאם באופן עקרוני לסת עליונה ותחתונה החלמה אחרת כי עברתי לפני שנה ויותר עקירה בלסת תחתונה וזה היה בהרבה יותר קל.

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים