שיקום על שתל

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

29/04/2016 | 16:56 | מאת: נטע

רציתי לשאול איך הולך שלב השיקום על גבי שתל משלב השתל - מדובר משן טוחנת עליונה. האם משתשים במשהוא אחרי הניתוח של השתל ולודא שהכל בסדר וברגע שיראו שהכל בסדר , האם שוב משתמשים בתבנית ובדיקת הלסת הנגדית גם , האם כל הדרך זהה כמו בשן שלא היה בה שתל כלומר : מבנה, כתר זמני וכתר קבוע ובכלל איך בכלל הולך כל התהליך?

התהליך פחות או יותר כמו שאת מתארת אבל זה פורום העוסק בכירורגיה ולא נראה לי נכון להיכנס לנושא השיקום. יש פורמים מתאימים לשאלות הללו. אפשר גם לשאול את רופא השיניים שלך בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים