שתל

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

23/04/2016 | 00:48 | מאת: עינת

כמה זמן אחרי עקירה מומלץ לעשות שתל צדובר בלסת עליונה בשן טוחנת?

זה תלוי יש מקרים בהם ניתן להשתיל בזמן העקירה ובמקרים אחרים לא ניתן להשתיל בכלל. בין שתי הקצוות יש מגוון רחב של מצבים עם תשובה שונה לאותה שאלה. רצוי לפנות לכירורג פה ולסת או פריודונט מנוסה לקבלת תשובה מותאמת למקרה שלך והתוצאה הטובה ביותר בהצלחה

24/04/2016 | 23:55 | מאת: עינת

אצלי עקרו ולא בזמן העקירה. השאלה האם זה משנה מאוד אם אעשה אחרי 4 או 5 חודשים משהוא יכול לקרות לעצם?

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים