עקירת שן

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

23/04/2016 | 00:19 | מאת: ירדן

עקרו לי את השן לאחר שן שעשתה לי המון בעיות רציתי לשאול אחרי כמה זמן אפשר לצחצח רגיל את איזור העקירה? וזאלה שנייה כמה זמן אחרי התקנת שתל אפשר לעשות ניקוי אם לא יוכל להזיז את התור שיש לפני ולא אחרי?

שלום רב, ניקוי רצוי לבצע לפני ההשתלה על מנת לתת את התנאים הטובים ביותר להשתלה. לאחר מכן תתייעצי עם הרופא המטפל צחצוח: בהתאם לכאבים. זה משתנה מאדם לאדם אבל לפני שתצליחי לצחצח צריך בכל זאת לנקות ולבצע שטיפות כפי שבטח הסביר לך הרופא שטיפל בך

24/04/2016 | 23:59 | מאת: ירדן

הבעיה השיננית נקבעה וסיפור להזיז מבוקשת רק אם מתבטל משהוא אז האפשרויות או לעשות ניקוי לאחר שבועיים מההשתלה או לעשות השתלה לאחר 5 חודשים בערך האם זה יהיה נורא מה עדיף גם אני מעדיפה שהניקוי יהיה לפני ההשתלה אבל מה עדיף שלא יהיה נזק.

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים