סוגים שונים של שתלים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

20/02/2016 | 16:31 | מאת: סיגל

כדי לעבור השתלת שיניים ללא הרמת סינוס מצאתי ברשת כמה פתרונות בלייד, סובפריסטל, להב, זיגומה, פטריגואיד. מייעוץ עם רופא שיניים הבנתי כי שיטות אלו חדשניות ומעטים הרופאים אשר יודעים לבצעה בהצלחה. האם תוכלו להאיר עיניי בהבדלים בשיטות ומהי השיטה העדיפה כאשר קיים חוסר עצם וכאשר הרמת סינוס היא בעייתית. תודה.

שלום רב, יש כמה דרכים להימנע מהרמת סינוס במקרים המתאימים. לא נראה לי נכון לפרט ולהוביל אותך שולל עם המלצות בלי שבדקתי האם את מתאימה לשיטות הללו. אני מבין שהרמת סינוס בעייתית: האם זה אומר שאת סובלת מסינוסיטיס? במקרים כמו שלך אני ממליץ להתייעץ עם רופא השיניים שיפנה אותך לכירורג פה ולסת שיכול לתת את הפתרון הטוב ביותר בשבילך.

23/02/2016 | 00:05 | מאת: סיגל

רוצה שקודם אטפל בסינוסים ייעוץ עם רופא אאג טוען שיש צורך בניתוח רק אם ארצה שיקום דנטלי אחרת בשלב זה אין צורך מה שזה אומר שיש לעשות ניתוח נוסף על כל היבטיו והשלכותיו אשר אינו כורח המציאות האם זה נכון וכדאי ?

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים