אוסטומיאליטיס

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

07/02/2016 | 16:59 | מאת: אתי

שלום רב לפניי מעל לחודש עקרתי שן הכאבים לניי ואחריי עקירת השן היו ללא שינוי לאחר שיום יום הייתי מגיעה לביהח היו מרדימים את המקום ומנקים הוחלט לאשפז בגלל זיהום בעצם אושפזתי שבועיים קבלתי אנטיביוטיקה בוריד שוחררתי על מנת לעשות mri בינתיים גם מעל לחודש עם אנטיביוטיקה מאתמול יש לי כאביי חניכיים נוראיים תחילה זה כאב ממקום העקירה לצד שני כל הלמטה היום גם למעלה החניכיים נפוחות ונורא בא לי לגרד אותם עם משהו חד האם יש חשד שהמחלה התפשטה?? האם דלקת חניכיים?? אבל אני עם טיפול אנטיביוטי אז איך דלקת והכי חשוב האם זה מצריך בדיקת רופא דחופה? אנא עזרתכם תודה מראש

לום רב, לא יודע לענות על השאלה מבלי לבדוק אותך. ממליץ להתייעץ עם אחד המחלקות לפה ולסת בביה"ח מיכוון שהסיפור נשמע מוזר. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים