כאב חזק

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

05/12/2015 | 18:12 | מאת: שירה

קמתי והעיר אותי מהשינה כאב חזק מאוד בצד אחד של הפנים . אם לא עושה שום תנועה זה סביר אבל אם תזוזה, פיהוק וכו... כאב חזק מאוד ממה זה יכוך להיות? והאם יכול להיות קשר לזה שיש לי בצד הזה כתר ששחקתי ויכול להיות אפילו שבר קטן. כי על פניו לא מרגישה כאב ספציפי לשן אבל כאב גדול בתזוזה פתאומי שלא היה עד אתמול ומופיע גם בפיהוק, לעיסה וכו...

שלום רב, יכולים להיות מספר סיבות לכאב. ממליץ על בדיקה אצל רופא שיניים בשלב ראשון בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים