נגישות
נגישות

כיסוי תרופתי

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

25/09/2015 | 10:28 | מאת: אילן

אני 8 ימים לאחר עקירה מורכבת אשר בעטיה נוצר מעבר מהפה לסינוס. קיבלתי אנטיביוטיקה ושטיפות פה. משיטוט ברשת הבנתי שיש צורך, גם בטיפות אף. האם זה בעייתי אם לא השתמשתי בטיפות אף ? עקב החופשות והחגים המרפאה סגורה כעת, לכן אודה לך אם תציעו לי - מה לעשות כעת ? תודה ושבת שלום.

לקריאה נוספת והעמקה

נוסה טיפות האף הינו שולי. צריך לסגור את מעבר אבל זאת החלטה של הרופא המטפל. כת אין מה לעשות פרט לפניה לבדיקה כביקורת. במידה ואתה מרגיש במעבר נוזלים מי הפה לאף בזמן שתייה יש לפנות לבדיקה אצל מומחה לכירורגיה של הפה והלסתות בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים