החלמה ארוכה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

11/09/2015 | 17:36 | מאת: לילך

אני לאחר הארכת כותרת וכבר ריפוד הכתר הזמני חשבתי שמשהוא לא בסדר כי עדיין יש לי כאבים גם ספונטניים מעטים מאוד וגם שאני לועסת ואמרו שתקין שפשוט עדיין בהחלמה האם זה הגיוני רגישות כה גבוהה והאם זה קשור שזו היתה שן טוחנת ושאני שוחקת שיניים ותוך כמה זמן אמורה הרגישות/הכאבים לעבור כבר?

בין היתר תלוי כמה זמן עבר מהניתוח. צפוי כאבים ולעיטים גם נפיחות לתקופה של כשבוע אך זה משתנה מאדם לאדם. כאבים בלעיסה יכולים לנבוע מכתר זמני שגבוהה מידי או מבעיה בטיפול השורש. יש להתייעץ עם רופא השיניים המטפל לגבי נושא הכאבים בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים