בעיית שן בינה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

06/05/2012 | 15:09 | מאת: גליה

שלום ..יש לי בעיה חמורה של כאבי תופת בשן בינה תחתונה אחרונה אני סובלת המון זמן מכאבים שהולכים ונהיים פשוט לא אנושיים.....לאחרונה אני לוקחת אופטלגין כל יום כדור אחד ...הכאבים הם גם בראש ויש לי רגישות לפעמים של פתיחת העייניים כמו סינוור משמש...אני חייבת לציין שההזנחה נגרמה מחרדה קשה מרופאי שיניים.כבר לא יכלתי יותר עם הכאבים והחלטתי לפנות למומחה רק שכל אחד אמר לי משהו אחר האחד אמר עקירה רגילה והשני אמר כירורגית השן עצמה לא כלואה היא פשוט קצת שבורה אבח רובה ממש בחוץ....לאיזה רופא כדאי ללכת בשביל לקבל את הטיפול הטוב ביותר?והאים הזנחה כזו יכולה לגרום לבעיה באוזן לטווח ארוך של ליקוי שמיעה או משהוכזה?כי גם בתוך האוזן כואב....אשמח לתשובה תודה

06/05/2012 | 21:35 | מאת: ד"ר שלמה ברק

הבעיות שתארת יכולות לנבוע משן הבינה. מומלץ עקירה אצל מומחה לפה ולסת

20/07/2012 | 15:07 | מאת: רוזי

עברתי אצלו עקירה לפני שבוע. הוא נהדר.

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים