מיקרוגנטיה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

29/03/2012 | 07:05 | מאת: שיר

לד"ר שלום רב בני בן שנה וחודשיים נולד עם טריצר קולינס ועקב כך מיקרוגנטיה קשה מגיל שבוע עם טרכאיוסטומי בברונכוסקופיה שעבר לפני שבועיים אמרו לנו שהלשון עדין חוסמת את דרכי האויר וסביר שיצטרך ניתוח להזזת הלסת רצינו לדעת מתי הגיל שמומלץ לעשות את הניתוח ומה השיטה הכי טובה שקיימת האם ישנם סיכונים תודה רבה

29/03/2012 | 10:29 | מאת: ד"ר שלמה ברק

קביעת הטיפול עצמו ומועד ביצועו תלוי בבדיקה הקלינית ובבדיקות הדמייה . מומלץ יעוץ של מומחה לפה ולסת במסגרת בית החולים בו מטופל הילד\ דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים