שינוי מתאר חניכיים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

19/03/2012 | 14:52 | מאת: נל

שלום, אינני מרוצה מצורת החניכיים מאחר והן אינן שוות - כמה מהשיניים נראות קטנות וכד'. קראתי ומצאתי כי ישנו טיפול הנקרא "שינוי מתאר חניכיים" שניתן לבצע בכדי לסדר את המראה - ברצוני לשאול הכיצד מתבצע התהליך? האם זה ניתוח לכל דבר? הרדמה מקומית / מלאה? מומחה מומלץ ? תודה רבה והמשך יום מקסים

26/03/2012 | 12:08 | מאת: ד"ר שלמה ברק

גל שלום שינוי מתאר חניכיים הינו ניתוח חניכיים המבוצע על ידי מומחים למחלות חניכיים שיתנו לך את כל המידע לאחר בדיקה קלינית ורנטגנית בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים