שתלים בלסת תחתונה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

06/03/2012 | 12:45 | מאת: עדינה

יש לי גשר בלסת תחתונה, כי מעל ל20 שנה חסרות לי שיני 5 ו-6. כיום שן 7 שמחזיקה את ה"קונסטרוקציה" כנראה צריכה לצאת, ובמקומה להכניס שתלים... שאלתי היא: האם העובדה שלא היו לי שיניים בלסת התחתונה יכולה לגרום לכך שהעצם תהיה דקה מידי מכדי "לתפוס" את השתלים? ואם כך, האם יש אפשרות שלא לעשות השתלת עצם, ובכל זאת לשים שתלים? תודה מראש

18/03/2012 | 11:30 | מאת: ד"ר שלמה ברק

התשובות לכל שאלותייך יכולות להנתן רק לאחר בדיקה קלינית ורנטגנית-פנורמי ו/או סיטי בבברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים