Temporomandibular Disorders

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

23/02/2012 | 18:22 | מאת: טל

רציתי לדעת כמה אחוזי הצלחה יש לניתוח למי שסובל מהפרעת Temporomandibular Disorders יש לי את זה בצורה יחסית חמורה וכששאלתי על ניתוח אמרו לי שברוב המקרים הוא לא עובד ושיש לו סכנות רבות אשמח לשמוע עוד אנשים בתחום

24/02/2012 | 23:23 | מאת: ד"ר שלמה ברק

טל שלום הטיפול הניתוחי בהפרעה תפקודית של פרק הלסת הוא האחרון לאחר שכל הטיפולים האחרים לא עזרטו וגם אז ישנם התערבויות שונות החל משטיפת מפרק/ארטרוסקופיה וניתוח פתוח הכל תלוי במצב המפרק קלינית ואם אר איי בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים