עקירה כירורגית - תחת פלבקס

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

23/02/2012 | 15:05 | מאת: יעל

אני אמורה לעבור עקירה כירורגית (שן מס' 17 בלסת עליונה), בת 58 לוקחת פלבקס מזה 5 שנים על רקע קרישיות יתר. שאלתי אין נוהגים לפני עקירה, האם אפשר להפסיק לקחת הפלבקס, איך עוצרים את הדימום אחרי העקירה, האם יש בזה סיכון, וכו'. אנא תשובתכם בדחיפות. בתודה מראש .

24/02/2012 | 23:20 | מאת: ד"ר שלמה ברק

יעל שלום ככלל ניתן להמשיך בטיפול בפלביקס לפני העקריה הכל תלוי במצבה של השן ובמורכבות העקירה. מומלץ לבצע העקירה אצל מומחה לניתוחי פה ולסת \ בברכה \ דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים