ניתוח חניכיים.

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

16/02/2012 | 10:01 | מאת: ימית

שלום רב. אני 29 ובריאותי תקינה. לאחר ביקור אצל רופא חניכיים נאמר לי כי לאחר צילום סטטי ובדיקות החניכיים קיימת אצלי מחלת חניכיים מתקדמת ועלי לעבור 4 ניתוחיי חניכיים. רציתי לדעת מה אומרת פרוצדורה זו? והאם קיימת אפשרות נוספת מלבד ניתוח חניכיים? בברכת יום טוב ימית

17/02/2012 | 18:02 | מאת: ד"ר שלמה ברק

ימית שלום בניתוחי חניכיים חותכים את החניכיים ומנקים את הדלקת בעומרק כיסי החניכיים. שלב מקדים ואפקטיבי הינו "ניקוי עמוק" של החניכיים שמבוצע על ידי הרופא ולא שיננית בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים