שפיצים לבנים שצמחו כשנה לאחר עקירה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

24/01/2012 | 06:30 | מאת: צחי

שלום רב, לפני כשנה עברתי עקירות שיני בינה תחתונות, ע"פ הזכור לי שתי השיניים יצאו במלואם (עקירה רגילה ולא כירוגית). לםני כיומיים הרגשתי כאבים באזור ושבדקתי ראיתי שיצאו שני שפיצים לבנים לכיוון הלשון ודוקרים אותה, האיזור כואב ואדמומי. מה זה יכול להיות? הבנתי שתופעה כזאת יכולה לקרות במועד סמוך לעקירה, איך מסדרים את זה האם כדי להוציא את זה צריך לפתוח שוב את המקום?

25/01/2012 | 12:57 | מאת: ד"ר שלמה ברק

שלום רב לפי תאורך נראה כי מדובר בקצוות עצם שעטפו את השן ובולטחם בחניכיים לאחר תקופת הריפוי. זו תופעה מוכרת. כואבת. מומלץ החלקת העצם הבולטת. מדובר בפעולה כירורגית קטנה שפותרת את הבעיה. מומלץ שתבוצע על ידי מומחה לניתוחי פה ולסת בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים