סיבוך עקירת שיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

21/01/2012 | 05:24 | מאת: אליאנה

שלום, לפני כ 3 שבועות עברתי עקירה כירורגית בשן האחרונה בלסת התחתונה. הכאב היה בילתי נסבל ורק התעצם בכל יום, חזרתי לרופא כמעט כל יום במשך שבועיים על מנת שימלא את החור עם משכך כאבים ולאחר כמה שעות הכאב חזר, שום כדור לא עזר. אני רוצה לציין שכבר חוויתי בדיוק את אותו כאב עם 2 שניי הבינה התחתונות שעקרתי לפני כמה שנים (עם העליונות לא היה כאב רציני בעקירה). כל פעולה שנעשת בלסת התחתונה גורמת לי סבל נוראי שנמשך שבועות. האם זה נורמלי? בנוסף עכשיו אני מרגישה ורואה חתיכה של שן שנשארה בפצע.. האחות קבעה תור להרדים את המקום ולהוציא אותה.. האם זה מקובל? אפילו טיפול שורש היה מסובך ומלווה בכאבי תופת. אודה לך על התשובה אני ממש לא מעוניינת לעבור טיפול נוסף, אני יודעת מה מחכה לי.. תודה מראש

25/01/2012 | 12:37 | מאת: ד"ר שלמה ברק

אליאנה שלום קשה לקבוע עמדה ללא בדיקה קלינית ורנטגנית שלך. מומלץ על ידי מומחה לפה ולסת בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים