שחיקת סחוס בלסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

15/01/2012 | 02:53 | מאת: נמרוד

שלום לפני למעלה משנה עברתי תאונת נפילה בלסת ומאז אני סובל מלחצים בחיבור בין מפרקי הלסת. מצילום רנטגן שנעשה במאי אובחנה שחיקת סחוס מינימלית, וגם שבאתי לאחר 7 חודשים התעקש הרופא שזה עשוי לעבור לבד או להיעזר בסד. לצערי אינני מבין בסדים וייתכן שהסד שנעשה לי נועל את הסחוס. הוא שלל בתוקף סיוע פיזיותרפי. 2 שאלות: האם ניתן להסתייע בעיסוי בפנים הלסת ממכון עיסוי רפואי? בייעוץ פיזיותרפי נאמר לי שלא בהכרח מבצעים הזזה של הלסת- האם כדאי חוות דעת שניה\ייעוץ לגבי הסד? אודה לתשובתכם.

16/01/2012 | 13:52 | מאת: ד"ר שלמה ברק

נמרוד שלום כדאי שתבדק קלינית ורנטגנית על ידי מומחה לפה ולסת. הטיפולים המקובלים הינם סד סגרי לשיניים/פיזיוטרפיה ועוד בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים