שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

09/12/2011 | 11:48 | מאת: יאיר

יש לי שיניים מאוד צהובות.. ושאלתי את הרופא שיניים שלי אם זה בגלל שלא צחצחתי שיניים וטיפלתי בהם.. והוא אמר: "ממש לא, זה גנטי. למי שיש שיניים צהובות זה רק גנטי". שאלתי אותו בנוסף, אם שיניים צהובות יכולות להיות בגלל שתייה של קולה וכאלה.. והוא שוב אמר: "שיניים צהובות זה רק גנטי, שום דבר אחר לא גורם לשיניים להיות צהובות". השאלה שלי- זה באמת נכון מה שהוא אומר? שיניים צהובות רק בגלל שזה גנטי? או שמי שלא מצחצח ומטפל בשיניים ושותה הרבה קולה זה גם יכול להפוך לו את השיניים לצהובות?

14/12/2011 | 11:22 | מאת: ד"ר שלמה ברק

יאיר שלום\ גוון שיניים צהוב יכול להיות גנטי אך גם יכול להיות על רקע של תרופות/שתית קולה /עישון וכדומה. רופא שיניים יודע לאבחן את הסיבה בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים