סיבוכים בעקבות השתלת עצם

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

04/12/2011 | 23:13 | מאת: זהבית

שלום רב, לפני שבוע עברתי עקירה בשן שניה מהסוף בצד שמאל למטה וכן השתלת עצם לפני ביצוע שתל. מיד לאחר הטיפול ובמהלך כל השבוע סבלתי מהתנפחות ושטפי דם. כעת נותרה לי תחושה מאוד מציקה בפה הנגרמת מהתעבות רבה של החניכיים באיזור הסמוך לעקירה. זוהי מעין גולה גדולה ונפוחה המשתקפת בלחי הסמוכה וגורמת למראה נפוח. בנוסף עורי קיבל צבע צהוב. לטענת הרופא זה יחלוף במהלך עשרה ימים נוספים. האמנם? מה גרם להתעבות המציקה בחניכיים? והאם זהו מהלך רגיל לאחר השתלה?

07/12/2011 | 15:49 | מאת: ד"ר שלמה ברק

זהבית שלום איני יכול לחוות דעה מבלי לבדוק אותך. מומלץ שתתייעצי עם הרופא המטפל דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים