בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

04/12/2011 | 17:44 | מאת: גל

גל שלום אין מרפאת רוק יעודית אנא הגדר/י את הבעיה ואוכל לנסות ולכוון אותך דר' ברק שלום ד"ר ברק, הבעיה היא שאני סובל מיובש חריג בפה לא משנה כמה אני שותה לא משנה כמה מסטיקים אני לוקח להגברת רוק או מוצץ סוכריות חמוצות ללא סוכר, היובש קיים ואני סובל מרוק מוקצף מאוד מאוד. כל התחושה בפה ובכלל המרקם והקציפות הזאת של הרוק מפריעה לי בתחושה שיש לי בפה במהלך כל שעות היום. אני סובל מזה משהו כמו 3 שנים כבר. לא נוטל תרופות כלל.

07/12/2011 | 15:48 | מאת: ד"ר שלמה ברק

גל מציע בשלב ראשון שתבדק על ידי מומחה לפה ולסת ו/או רפואת הפה בכל בתי החולים קיים שרות כזה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים